Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

POSTANITE SVOJ LIČNI ESTETSKI HIRURG, Anja Šargin

3,300 din

Postanite svoj lični estetski hirurg

Zaboravite na skupe, komplikovane ili bolne estetske tretmane – postanite svoj lični estetski hirurg potpuno prirodno i bezbolno!  Predstavljamo vam knjigu u kojoj su spojena višedecenijska znanja i iskustva, a koja će vas voditi na put ka podmlađivanju – spolja i iznutra.

Ova knjiga nije samo vodič za negu kože, ona je putovanje ka dubokom razumevanju tvoje spoljašnje ali i unutrašnje lepote.

drugo, dopunjeno izmenjeno izdanje – (KOLORNA)

Obim: 184 str, tvrd povez; format: B5, cena sa popustom: 3.300 din

99 na zalihama

Knjiga koja menja vaš život, dajući vam istovremeno vidno podmlađen izgled i dobro zdravlje. Pored spoljnog podmlađivanja, u knjizi se ističe važnost unutrašnjeg podmlađivanja, kao najvažnijeg činioca svih promena.

Prednosti i moć Joge lica u odnosu na ostale metode podmlađivanja su nemerljivo velike. Kada se odlučimo za ovakav vid podmlađivanja, mi istog momenta postajemo svoj lični estetski hirurg. Glavni uzrok opadanja tonusa lica, bora na licu, jeste mišić koji je usled neaktivnosti atrofirao i nema više šta da pridržava kožu lica.

Metoda se bavi zaboravljenim načinima podmlađivanja koje, nažalost, nisu dovoljno zastupljene u životu savremenog čoveka. Posmatranje samog procesa starenja celovito, te se time bavi uzrokom sa ciljem menjanja svesti pojedinca i vraćanja sebi kroz prirodno negovanje. Ovakvim pristupom pruža nam se mogućnost rešavanja uzroka i neželjenih fizičkih promena. Sa jogom lica zadržavate svoj identitet. Za razliku od estetske medicine, kao invazivne procedure, koja uvek nosi rizik, rezultati ne traju večno i bitno menjaju vaš identitet.

Starenje je neizbežan proces, ali ono nužno ne predstavlja pogoršanje zdravlja, izgleda ili opadanje aktivnosti.

Ova mini – enciklopedija lepote vam pomaže da starite dostojanstveno, i dalje lepe, privlačne, dobrog zdravlja i vitalnosti.

PRIRODNA LEPOTA JE UVEK U MODI.

Težina 3300 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „POSTANITE SVOJ LIČNI ESTETSKI HIRURG, Anja Šargin“
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori