Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

Sadana, Sakupljanje Plodova & Odlutale Ptice, Rabindranat Tagora

680 din

Ovo izdanje nam, prvi put na nasem jeziku, na jednom mestu nudi istovremeno nastala dela indijskog nobelovca i jednog od najvecih pesnika svih vremena. „Sadana“ je knjiga eseja o sustinskim pitanjima covekovog postojanja, „Sakupljanje plodova“ klasicna zbirka pesama, a „Odlutale ptice“ niz kratkih i istancanih poetsko-misaonih zapisa.

Obim: 245 str, format: A5, cena sa popustom: 680 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sadana, Sakupljanje Plodova & Odlutale Ptice, Rabindranat Tagora“

No products found

Filter
Zatvori