Akcija!

TAO PRIRODNOG DISANJA

570.00 RSD


Tao prirodnog disanja
vodi u zanimljiv svet fiziologije, psihologije i duhovnosti prirodnog disanja. Autor piše o energiji i dahu, kao i načinima na koje možemo da počnemo da dišemo prirodno (celim telom) u cilju ozdravljenja, prikupljanja energije iz okruženja (prane) i duhovnog rasta.
Knjiga je vrlo praktična i bogato ilustrovana

Format: A5, Obim: 170 str, Cena sa popustom 570 din.

 

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Tao prirodnog disanja

U potrazi za zdravljem, srećom i duhovnim napretkom

Vodi vas u zanimljiv svet fiziologije, psihologije i duhovnosti prirodnog disanja.  Autor piše o dugogodišnjem proučavanju učenja Gurđijeva, Advaita Vedante i taoističkog sistema lečenja i učenja o energiji i dahu, kao i načinima na koje možemo da počnemo da dišemo prirodno (celim telom) u cilju ozdravljenja, prikupljanja energije iz okruženja (prane) i duhovnog rasta. Luis iznosi pred nas jednu novu psihosomatsku viziju, novu naučnu metodu pomoću koje možemo da se podmladimo i u celini poboljšati svoj život.

Knjiga TAO PRIRODNOG DISANJA je vrlo praktična i spoj drevne istočnjačke metode disanja i zapadne nauke: prostrano disanje, nasmešeni dah, kruženje životnog daha, psihološke dimenzije mikrokosmičke orbite. Bogato ilustrovano.

Inostranstvo 4 eur

Dodatne informacije

Težina .300 g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TAO PRIRODNOG DISANJA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa

Korpa je prazna

Ukupno bez dostave
RSD0.00
PRIMENI
0