Akcija!

UZEMLJIVANJE

1,300.00 din. 990.00 din.

UZEMLJIVANJE – Povežite se sa zemljom i iscelite!

Medicina zemlje i tela: Pod vašim nogama, kad se nađete na otvorenom, nije samo komad travnate površine, prašina, pesak ili beton. To je sveprisutni izvor prirodne isceljujuće energije. 

Patite li od manjka elektrona?
Saznajte kako izvorni protivupalni lek koji nudi priroda može izlečiti ovaj nedostatak

Obim: 300 str.

Opis

UZEMLJIVANJE

Povežite se sa zemljom i iscelite!
Pod vašim nogama, kad se nađete na otvorenom, nije samo komad travnate površine, prašina, pesak ili beton. To je sveprisutni izvor prirodne isceljujuće energije. Nakon što pročitate ovu knjigu nikada više na zemlju nećete gledati na isti način. Mi ljudi, baš kao i sva druga živa bića, električna smo stvorenja na električnoj planeti, a tlo pod nama je više od nečega na čemu samo stojimo i po čemu hodamo, igramo se i gradimo.

Patite li od manjka elektrona?
Da, patite – ako vam je slabo, ako osećate bolove ili imate upalu. Saznajte kako izvorni protivupalni lek koji nudi priroda – a taj lek je sama Zemlja! – može izlečiti ovaj nedostatak i poboljšati vaše zdravlje, uvećati nivo energije i vratiti dobar san.

UZEMLJIVANJEMedicina zemlje i tela
Pre Klinta nikada nisam čuo da iko govori o medicini zemlje i tela. Za mene je to bilo još jedno revolucionarno otkriće, prava prekretnica. To je u suštini bila elektromedicina koja počinje od zemlje. Vekovna tajna koja mi je odmah pod nogama. Ako mene pitate, time je pronađen iskonski protivupalni lek i najbolji mogući antioksidans. (dr. Stiven T. Sinatra)

Dodatne informacije

Težina .450 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će napisati recenziju “UZEMLJIVANJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share This