Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

ENERGETSKA MEDICINA ZA OBILJE LJUBAVI – energija ljubavi za parove

1,670 din

  • Autori bestselera Energetska medicina i Energetska medicina za žene predstavljaju kompletan program korišćenja energetske medicine za isceljenje i jačanje romantičnih veza.Veza počinje susretom dve jedinstvene energije. Iako nevidljivo, sjedinjavanje energija određuje način komunikacije, svađa, izražavanja ljubavi i želje za njom. U ovoj revolucionarnoj knjizi, autori pokazuju na osnovu iskustava iz stvarnog života parova koji su pohađali njihove radionice „Energije ljubavi“, kao i iz sopstvenog bračnog iskustva, kako razumevanje vašeg i partnerovog energetskog sistema može da vam pomogne da izgradite skladniju i ljubazniju vezu.Svi na različite načine shvatamo svet oko nas, ali suočeni sa konfliktom, posebno sa onima koje najviše volimo, naginjemo ka okretanju jednom od četiri „stila energetskog stresa“:
  • Vizualci su izuzetno strastveni i inspirišu druge da mare za stvari do kojih je njima stalo, ali u trenutku konflikta njihov pogled na situaciju može da zaseni ono što se zaista dešava, što podriva njihovu sposobnost empatije sa partnerom.
  • Kinestetici su velikodušni, saosećajni i prihvataju druge ljude, ali ih njihova brižna priroda odvlači u prevelikom broju smerova. Pokušavaju da ispune potrebe drugih pod cenu sopstvenih, što može da uzrokuje pojačanu ozlojeđenost.
  • Digitalci su racionalni i principijelni, te poseduju dar brzog shvatanja složenih situacija, ali mogu da postanu zatvoreni za tuđe perspektive i osećanja.
  • Tonalci imaju dar razumevanja drugih i njihovih dilema, ali tokom trenutaka konflikta njihova sposobnost čitanja između redova može da izvitoperi njihovo slušanje onoga što nikada nije izrečeno, osećano ili mišljeno.

Prema autorima, najsnažnije veze su one u kojima partneri osećaju da su na zajedničkom duhovnom putovanju. Pomažući vam da bolje razumete sopstveni i partnerov energetski sistem bićete u stanju da prepoznate svoje snage kao para, te da izbegnete moguće zamke. Energije ljubavi služe kao moćan izvor za svakoga ko želi da izgradi bogato partnerstvo, uz zadržavanje iskre koja ga čini uzbudljivim

Obim: 480 str, format A5, cena sa popust: 1670 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave iznosi 350.00 dinara i ne menja se bez obzira na broj knjiga u porudžbini.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ENERGETSKA MEDICINA ZA OBILJE LJUBAVI – energija ljubavi za parove“

No products found

Filter
Zatvori