Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

NAJBOLJI NAČIN DA SE NAUČI ASTROLOGIJA knjiga 3: ANALIZA HOROSKOPA, M. Marč & Dž. Mekevers

Originalna cena je bila: 1,250 din.Trenutna cena je: 980 din.

Postoji mnogo uvodnih knjiga o astrologiji, ali samo ova čuvena i popularna serija priručnika za početnike, ali i napredne i iskusne astrologe, daje jedinstvenu, sistematsku metodu poznatih američkih astrologa Marč i Mekevers. „Najbolji način da naučite astrologiju“ je pravi nastavni tekst u obliku udžbenika koji vam pokazuje kako da napredujete korak po korak ka savladavanju osnova astrologije. Razvićete veštine koje su neophodne za profesionalnog astrologa.

Tom III predstavlja prefinjenost astrološkog tumačenja, kao i proces „slaganja svega“ u smislenu, informativnu analizu. Prvi deo treće knjige, ilustrovan horoskopima poznatih i fascinantnih ličnosti, vodi vas kroz 144 moguća položaja planetarnih vladara. To su informacije kojih nema u savremenoj astrološkoj literaturi.

Tom III takođe pokriva specifične oblasti astrološke analize, uključujući zdravlje, profesiju, lični izgled, brak i još mnogo toga. Daje detaljnu detaljnu psihološku analizu i osetljive tačke (prenatalno pomračenje, arapske tačke, verteks i još mnogo toga).

Obim: 246 str , format: A5, cena sa popustom: 980 din

Edicija AUTOR/KA

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NAJBOLJI NAČIN DA SE NAUČI ASTROLOGIJA knjiga 3: ANALIZA HOROSKOPA, M. Marč & Dž. Mekevers“

PAKETI KNJIGA

Preloader Image
Originalna cena je bila: 3,920 din.Trenutna cena je: 3,332 din.
SORTIRAJ PO CENI
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

10% za porudžbine iznad 5.000 din.

20% za porudžbine iznad 10.000 din.

30% za porudžbine iznad 15.000 din.

Troškovii dostave su fiksni i iznose 400.00 dinara, bez obzira na broj knjiga u vašoj porudžbini.

KNJIGA NEDELJE SA 40% POPUSTA

Filter
Zatvori