Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

Planina si ti, Briana Vajst

840 din

Cilj ljudskog bića je rast. To vidimo ogledano u svakom delu života. Vrste se razmnožavaju, DNK evoluira kako bi eliminsala određene strune i razvila nove, ivice svemira se neprestano šire. Slično tome, naša sposobnost da osetimo dubinu i lepotu života sposobna je da se beskonačno širi unutrašnjost, ako smo spremni da svoje probleme shvatimo kao katalizatore. Šume trebaju vatru za to, vulkani trebaju implozije, zvezde trebaju kolaps, a ljudska bića često moraju biti suočena s ničim drugim osim sa promenom pre nego što se zaista promene.Imati planinu pred sobom ne znači da ste fundamentalno slomljeni na neki način. Sve u prirodi je nesavršeno, i zbog te nesavršenosti je moguć rast. Da sve postoji u uniformnosti, gravitacija koja je stvorila zvezde i planete i sve što poznajemo, ne bi postojala. Bez prekida, grešaka i pukotina, ništa ne bi moglo rasti i ništa se ne bi razvijalo.

Činjenica da niste savršeni nije znak da ste neuspešni; to je znak da ste ljudsko biće, i što je još važnije, znak da u vama još uvek postoji više potencijala. Planina koja stoji pred tobom je poziv tvog života, tvoj razlog za postojanje ovde, i tvoj put konačno postaje jasan.
Jednog dana, ova planina će biti iza tebe, ali ko postaješ tokom procesa savladavanja ostaje s tobom zauvek.
Na kraju, nije planina koju moraš savladati, već samog sebe.

Obim: 200 str, format: A5, cena sa popustom: 840 din.

Edicija: Oznaka ,

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Opis

Sadržaj
UVOD ………………………………………………………………………………………..7
Poglavlje 1
TI SI TA PLANINA ………………………………………………………………… 11
Poglavlje 2
NE POSTOJI TAKO NEŠTO KAO SAMO-SABOTAŽA ……………….25
Poglavlje 3
TVOJI OKIDAČI SU VODIČI KA SLOBODI ………………………… 62
Poglavlje 4
GRAĐENJE EMOCIONALNE INTELIGENCIJE …………………… 88
Poglavlje 5
OSLOBAĐANJE PROŠLOSTI ……………………………………………..115
Poglavlje 6
GRAĐENJE NOVE BUDUĆNOSTI ……………………………………..144
Poglavlje 7
OD SAMO-SABOTAŽE DO SAMO-USAVRŠAVANJA …….172

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Planina si ti, Briana Vajst“
Filter
Zatvori