Kraljice Natalije 44, Beograd - Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h | Sub 10h-15h

-20%

Kako da spavate manje i imate vise energije

780 din

Da li je moguce spavati cetiri do pet a osecati se odmornije, budnije i imati vise energije nego kada spavate osam, devet ili vise sati?

Da, tako je! Ova knjiga mozda nije obimna ali u njoj sadrzane informacije imaju veliku snagu koju ne bi trebalo potceniti. Ovaj tekst sadrzi najvaznije informacije koje se ticu optimalnog bioloskog funkcionisanja coveka i koje iz korena mogu izmeniti vasa stara uverenja o spavanju, nauciti vas necemu novom i pomoci vam da shvatite da ste u stanju da promenite svoj zivot.

Obim: 132 str, format A5, cena sa popustom: 780 din.

Količinski Popusti

  • za porudžbine iznad 5.000 din.
  • za porudžbine iznad 10.000 din.
  • za porudžbine iznad 15.000 din.
  • Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.
  • Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.
EDICIJE
KOLIČINSKI POPUSTI

za porudžbine iznad 5.000 din.

za porudžbine iznad 10.000 din.

za porudžbine iznad 15.000 din.

Cena dostave nije uračunata u cenu. Cena dostave zavisi od cene, težine i broja poručenih knjiga. Minimalna dostava je 350.00 din.

Ako ste u Beogradu ili okolini, preporučujemo vam da nas posetite u našim prostorijama (knjižari) na adresi (Kraljice Natalije 44, Bivša Narodnog Fronta, ugao sa Balkanskom, kod Zelenog venca) u centru grada, i lično razgledate i kupite knjige, jer ćete tako izbeći plaćanje poštarine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kako da spavate manje i imate vise energije“
Filter
Zatvori